Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perrongen

 

 

 

ser ingen
ingen ser 
en svensk tiger 
tills döden skiljer oss åt
 
sättningen inte bara i golvet
femtusende tanken farligt lik 
den allra första 
gången fylld med lukter
så nära utland man kan komma
 
upplysta ansikten med inlandskänslor
 
urskiljer masker
framtiden sitter och lurar med lurar
bortom avskärmade människor
 



Fri vers (Prosapoesi) av Per Blomqvist
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-09 19:46



Bookmark and Share


  anits VIP
Du målar upp så vackra bilder
med dina ord
2012-08-10

  Sanningsägaren VIP
Underbart dubbeltydig
läser om och om igen och finner nya vägar
Härligt!
2012-08-09

  kerstin skriver VIP
mycket bra skrivet, mycket bra!
2012-08-09

  ResenärGenomLivet VIP
Jag ser en massa bilder när jag läser...
2012-08-09

  AgnesP
Som man siger på dansk; Super:)
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist