Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En röst i natten

Jag inväntar din kittlande stämma

Du betraktar mig
försjunken i tankar

Mina läppar värker
Skavda av din hud har de svullnat upp

Du uppger dig se botten av min själ
Jag vet att du ljuger

Min själ är ändlös
vig och världsomfattande
sträcker den sig ut
över allt som existerar
och berör allt
den kan nå




Fri vers (Fri form) av Cammie
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-09 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cammie
Cammie