Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SKRIVER OM KÄRLEKEN

Jag skriver om kärleken i kväll

för jag vet

att den finns därute

Därute nånstans

Men jag vet inte vart

 

Ibland

jag läser vackra dikter om kärlek

skrivna av män

 

Tänker

Tänk om de vore skrivna

till "jag"

 

Så jag skriver om kärleken i kväll

För jag vet

att den finns därute

Därute nånstans

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-10 16:57



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Om du läser noga så kan du nog se att det finns några dikter som är skrivna för dig. Din dikt är härlig! Det är bra att skriva om kärlek...så kanske kommer det en dikt som handlar om kärlek som är skriven för dig.
Ibland när man söker kärleken "där ute" så finns den i närheten.
2012-08-10

    ej medlem längre
härlig och vacker...
..och med en glimt i ögat...
2012-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP