Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gjuter mitt hopp



Du smeker din värme
över mina svala låga
du torkar mina tårar
med en stilla fråga

är jag den spirande lilja
som väcker din lust,
är jag den som kan fylla
ditt längtansfulla bröst?

Mitt svar dröjer inte din dag
släcker inte hoppet du haft
frestar inte tanken på att ge
uppgivenheten någon kraft

för,

Du blåser luft
i mina lungors stoft,
du fyller mitt blod
med vishetens doft

Du hugger en väg
genom djungelns lag,
ger kraft åt mina steg
som gjort mig svag

Du läker mina sår
drar giftet ur min kropp,
du väcker min kärlek
du gjuter mitt hopp.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-11 00:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt min vän, vilken skön känsla man får...
2012-08-12

  Pirjo VIP
mmmums...
2012-08-11

  Cammie
Det är maklöst bra.
Mumma. Hjorton och camembert.
2012-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart skrivet...verkligen hoppfullt.
2012-08-11

    ej medlem längre
Wow! Fantastisk text! Förförande Ljuvligt!
2012-08-11

  alvan
Oj... Jag tappade andan halvvägs. Vackert, vem önskar inte ett sådant svar...?
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP