Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRTROLLA MEJ MED KÄRLEK

Förtrolla mej

med kärlek

Bär mej på dina starka armar

till en mossbelupen plats

i skogens glänta

 

Lägg dej vid min sida

Låt oss skåda himlen

och allt vackert

runtom

 

Låt våra händer

göra en upptäcksfärd

över dalar

och kullar

Känna läppar

mjuka heta

Krävande

Ögon som glöder avåtrå

 

Skogens alla ljud

finns ej längr för våra öron

Nu

när våra ögon

bara ser den andre

Vi viskar kärleksord

och molnen

börjar skifta i rosa

Vi tappar greppet om tid och rum

reser tillsamman

mot målet

 

Vi bryter sedan

förtrollningen

med en stilla kyss

Vandrar tillsammans

mot verkligheten

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-11 15:15



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Som läsare liksom sugs man in i din dikt. Jag tror också att någon även bokstavligen sugs in intill din kropp.
2012-08-11

  mare VIP
Säger bara, vilken förtrollning ;)
2012-08-11

    ej medlem längre
Så jävla innerlig!!!!!!

KUDOS
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP