Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SÖKER

Jag söker en stråle av ljus

som ej är för stark

men som leder mej ändå

Till en pelare

vuxen ur berg

vid vilkens fot jag kan vila

 

Dit aldrig en skälvning kan nå

och där undransdjupen

ej oroar

utan går att förstå

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-12 18:54



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du söker en stråle av ljus...men själv lyser du upp som en het ljuskaskad.
2012-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om dina ord...
2012-08-12

    ej medlem längre
En underbar dikt!
2012-08-12

    ej medlem längre
Vackert text
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP