Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingress åt söndagsvalsen

när energin tar slut 
så slår ensamheten an
all lojalitet somnar in
och alla glödande ord dör ut
en rosa himmel drar förbi
när din fängslade själ slår sig fri
för att vandra sig iväg
mot en evighet så vit




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-12 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftfullt och mycket vackert formulerat.


2012-08-14

  anits VIP
Nycket bra skaldat
2012-08-13

  hansensson
Tredje raden väl fångat. Snyggt!
2012-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling