Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att tappa o finna igen ...


Kärlekens väg ...

Att finna kärleken är som att få vandra bland lyckans himmel

Om kärleken tar slut är det som besvikelsens tårar
falla i den grå jorden

Men dina tårarna spolar bort all smuts
och snart syns den bördiga jorden igen

Jorden där den vackra blomman kan växa och gro

Blommans namn är lycka och glädje

Den luktar så gott och är så fin




Övriga genrer av Jack_iX
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-02-07 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX