Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör man då?

Vad gör man när man känner sig vilse?
När man vill bara försvinna från den här världen, men man vill inte heller dö och gå till andra sidan.

När man hatar bara en vis person, men det känns som om man hatar alla.


Vad gör man åt saken då?




Fri vers av aicha
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-02-07 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha