Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Slitna skor

Utan dera sällskap känns det hopplöst
Med deras sällskap är man den ende
i universium
Tar mig diagonalt genom den svala danssalen
Ibland till framgång
Ibland till det okända
Med Mina slitna skor med deras fint fint smutsiga skosnörre känner jag mig så där, som på den ovanstående raden.
Slitsamhet och hållighet där tårna sticker ut är ingen oro.
Det ät där krafterna kommer in.




Fri vers av aicha
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-08-27 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha