Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Dans och Musik

Dansen är gjord efter musiken
Musiken är gjord för dansen
..eller kanske tvärtom
musik
Dans
Dans
Musik
Två ord
miljontals ryhtmer i var sin riktning.




Fri vers av aicha
Läst 421 gånger
Publicerad 2007-08-16 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha