Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


En sekunds frihet är mer värd än ett helt liv i fångenskap

Vi bör andas ihop med vår med människor
Känna varandras hjärta slå för att det är enklast så
Komma ut ur skalen och känna att en sekunds frihet är mer värd än ett helt liv i fångenskap

Att bara skratta med varandra utan känslor är en strid som inte ens har börjat




Fri vers av aicha
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-12-16 20:57



Bookmark and Share


  Aquarius
åh ja gillar den här så mkt!!
2007-07-02
  > Nästa text
< Föregående

aicha