Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Som ett blad i höst


Det dinglade ett färg glatt höst blad från höst trädet
Det blåste starkt
Jag är lite av mig
Jag kanske flyger iväg som de vita duvorna
Får se vart vinden för mig




Fri vers av aicha
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-03 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha