Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Bokstäver,Texter

Texter som rinner ur mig, som inte rinner rakt ner utan går i slalom och bildar meningar. Bildar det ibland meningslösa meningar om det ibland meningslösa livet.
Det är bara att läsa mellan raderna.
Det kanske bildar nåt meningsfullt om det ibland meningsfulla livet




Fri vers av aicha
Läst 426 gånger
Publicerad 2007-12-07 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aicha