Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens vind

Vindens urkraft pressar det kalla vattnet

Svallande vågor stryker längs älvsidorna

och slår häftigt mot stranden

nedanför det ståtliga gamla huset

Björkarna svajar i vinden

medan de kraftiga tallarna

bara ruskar sina grenar

Ljuset börjar återvända

efter några korta timmar

men nu när det ligger ett gråfilter över allt

ser jag tydligare naturens oändlighet

Vattnet har strömmat i alla tider

och kommer att göra det

även när vi inte ser det




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-13 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP