Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I våra hjärtan

 

I hjärtat bor sanningen
det är där du kan känna den
men den är som en strykrädd katt
så ta väl hand om den
beskydda den till varje pris

låt ingen skrämma dig
så du börjar fiffla eller tumma på den

sanningen bor i hjärtat
där bor också den sanna kärleken
det är bara där du kan känna den
ingen annanstans
därför måste du låta
den sanna kärleken
för alltid bo i ditt hjärta

annars är du förlorad
för alltid

när ingen sanning
eller kärlek finns kvar
i ditt hjärta
flyttar hatet in
snabbare än du tror
hatet är snabbt som en iller
och flyttar in utan att du märker det

det gör ditt hjärta svagt
och du kan inte längre höra det

all den kärlek
och all den sanning
som finns i ditt hjärta
när du föds
är ren och klar
skydda sanningen och kärleken
med ditt liv

låt hjärtat alltid vara din varma källa
av vishet
låt det leda dig
låt det välja de ord du ska säga
låt det styra dina handlingar
då kommer du alltid att ta kloka beslut

I hjärtat finns allt det som är sant

 

det är där du kan känna det
bara där

P.G 20120815




Fri vers av Peter G VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-15 11:26



Bookmark and Share


  filosofmamman
Så sant, så sant
Jätte bra skrivet!

2012-08-21

  Gabrielle Laurèntzen
Ett budskap fyllt av kärleksfull visdom - hjärtat, visdomens boning... sanningens sanna hem. Tycker mycket om det här
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP