Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färd bort från ljus utan eftertänksamhet

du är liv
när du blinkar till en stjärna
precis innan den sänker sig ner
för att dricka vatten ur din hand

du är fasa
när du vänder ryggen
till en mor
som har midjan full med barn i nöd

du är lögn
eftersom du sköt en överdos
av drogen som inte var din
en fattig man
har nu längre ingenting att sälja
och du är död

du är vacker
du ligger alldeles stilla nu
och dina rörelser är uppstoppade med bomull
så att du aldrig mer
kan såra en människa igen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-14 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling