Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi föll omkull när stenen restes

vi drog fram över gator
där läppstift hade dragits ut på varje fasad
du vevade fanatiskt med dina armar
likt fyrverkerier tills dom exploderade i luften
jag har alltid trott på att gud har trott på mig
men jag har aldrig trott på gud
jag är ett mirakel täckt i silver
ett mirakel kamouflerat i guld

vi hade en alkoholpicknick på en äng
där flygplanens svansar har släpats i många år
och saboterat blommorna som så näringsrika där stått
du blev hög på kokain
och ditt lock dansade ovanför dig
som en kastrulls gör när temperaturen gått i tak
jag blev full på tequila
när jag smekte marken
vi snart skulle vända upp och ner




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-14 13:06



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar texte, något med att smeka marken som smäktar
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling