Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta och föregående dokument bör läsas som en översiktlig instruktion, eller en guide om man så vill kalla det.


Guds tio budord - Appendix

Utöver föregående anvisningar tillkommer även ytterligare instruktioner av mer specifik karaktär. Dessa, liksom tidigare nämnda och överordnade hållpunkter, bör ses som (det vore fel att kalla det en "lathund" men...) en "Lista av totala No - Go´s". Som Gud så har jag ibland svårt att finna formuleringar på dödlig nivå. På gudomlig nivå har vi ett enda ord som beskriver allt; "Ptjjaaouuu". Förövrigt svårt att översätta fonetiskt korrekt.

Förövrigt; stryk det där med "vi".



Utöver föregående tio budord vill jag också understryka vikten av följande:


- Du skall icke röka på bensinmackar.

- Du skall icke under minusgrader slicka på lyktstolpar.

- Du skall icke från ditt anus avfyra pyroteknik.

- Du skall icke söka strid för att imponera.

- Du skall icke filma din och din oralsex.

Om du trots allt gör någonting av detta bör du ta hänsyn till följande;


- Du skall icke offentliggöra din enfald.


Lev sedan ett gott liv och använd ditt omdömme.

Stay black! / Gud




Övriga genrer (Satir) av Johannes Lindgren
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-16 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem