Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grymm

Att göda hellre än döda

Där ligger mitt verk

framför ditt öga

Där trär jag mitt manifest

över din halvdöda kropp


Där livnärs min tröst

som ett hån till bättre tider

Vi älskar ändå

tillsvidare

Eller hur?




Fri vers av Johannes Lindgren
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 03:42



Bookmark and Share


  träsnidaren
Mycket vemodigt och vackert! Orden hugger tag i mig. Bra jobbat!
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem