Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rövhål - En kärleksdikt

Jag var rätt så rövhål
Rätt så ganska underbar
och allt omkring och däremellan
och överallt
och ingenstans

Jag önskar mitt ganska så rövhål
Jag önskar att rätt så fantastisk
visat sig för dig, precis som de är
och lästs av dig
och ropat på dig

Jag skrattar i opassande skratt
Lyssnar i långsamma vågor
och böljande uppriktigt söker jag
att läsa dig
att höra dig




Bunden vers (Annat versmått) av Johannes Lindgren
Läst 456 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-12 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem