Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka i Haiku

Klöver i gräset
Kan man va så desperat?
En hel fotbollsplan




Bunden vers (Haiku) av Johannes Lindgren
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-21 18:06



Bookmark and Share


  hansensson
Ganska kul :)
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem