Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt stå!

För dig som läser med näsan.
Du som lyssnar med munnen och talar ur tänder.
Du som ser med din smilgrop och känner med svalget
För dig står detta kvar tills imorgon.

För dig står allt detta skrivet.
Du som smakar med vånda och sväljer med tvång.
Du som blint ser på andras beskådan.
För dig står allt kvar tills imorgon.




Fri vers (Fri form) av Johannes Lindgren
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-08 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem