Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

On the go!

Jag är en tjej On the go!
Att vara i farten och alltid vara påväg någonstans är mitt liv, så som jag vill ha det. Jag är driven, ambitiös och social. Man kan säga att jag är On the go!

På fritiden tycker jag om att gymma, shoppa och vara i farten, lite On the go sådär. Jag tycker om att worka out, gå på gatherings downtown med kompisarna och se på TV. Mina favoritserier är Sex and the city, och Darma och Greg. Det känns som att det handlar om mig liksom. Lite som det är i livet... Lite  On the go!

Annars är jag en kul tjej med sinne för humor. Har alltid nära till ett skratt (om du hinner se det så som jag är i gång). LOL!!!! Just kidding man... 

Jag är en kul tjej... Smiley... Jag är ambitiös, rolig, mån om mitt yttre och gillar att vara i farten. En tjej On the go!
Trevlig, social och kul!

Har du nån gång testat att skita On the go!? Man ser jävligt upptagen ut.




Övriga genrer (Satir) av Johannes Lindgren
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-05 20:48



Bookmark and Share


  hansensson
Asgarv. Slutet kom helt oväntat.
Bra kommentar om hypnotiserad samtid.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Johannes Lindgren
Johannes Lindgren

Mina favoriter
ett hem