Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN SMEKNING UTAV VINDEN

En skälvande vattendroppe

på rosens röda blad

Ska jag se den som en tår

eller  vad

 

Den darrar

för en smekning av vinden

samma smekning

jag känner på kinden

 

Solens stråla

får den snart

att dunsta bort

Ett smycke

i naturen

Borta inom kort

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-14 17:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dina ord är som en smekning...
2012-08-14

  M M Mannheim VIP
Det var vackert beskrivet! Sammansättningen mellan vinden och kinden i andra versen är perfekt. Alla skriven många bra dikter men ibland blänker någon till och skrivet extra underbart...det har Maj-lis gjort här.
2012-08-14

    ej medlem längre
Du målar så vackert med orden.
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP