Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är död


när jag visste allt
när jag med kirurgisk precision
dissekerade alla argument
med en glimrande retorisk
knullgul skalpell


när mina blixtrande sanningar av
idisslad hjärnsubstans, spyddes upp och
trängde in i krackelerade medvetanden
fyllda av sprickor och idioti

Med glödande lava helade jag
världen
min värld

visade det sig




Fri vers av Stefan Persson
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-15 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tänk vad natten har i sitt sköte...
Detta underbart!
2012-08-15

  Robert Jonsson VIP
får lite Kay Pollack känsla på något sätt av en mognare mans reflektioner av sitt yngre jag, fantastiskt bra !

2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Persson
Stefan Persson