Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en utställning med metallfåglar gjorda av järnskrot


Levande döda

Blanka, fina

men ack så döda

står metallfåglarna

på sina pedistaler

Skatan skrattar

när den flyger

mellan träden

men lärkan drillar

vackert i skyn.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-15 16:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet..men en bild saknas..
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP