Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UPPTÄCKTEN

Jag gör mej vacker

för männen

Fixar håret

Vackra kläder

 

Men det

innan dom upptäckt

min själ

 

 

M-L

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-15 18:23



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP


Som en blomma med fagra kronblod, som döljer den goda nektarn.
2012-08-22

  Ljusletaren
Nämen så klockrent sagt *gillar*

/kram
2012-08-22

  aol
,jaa min vän om man kunde göra tvärtom först, ler bra skriftat
2012-08-15

  Blåbärskaj
En vacker själ är så mycket bättre än ett vackert yttre, men ibland krävs det yttre för att få uppmärksamhet
2012-08-15

    ej medlem längre
Din själ är vacker.
2012-08-15

  M M Mannheim VIP
Vad trevligt det låter..du är då säkert en syn som skulle behaga vilken man som helst. Är säker på att din själ är lika vacker och behaglig som du!
Kram
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP