Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarnas skatt



Tillgivenhet i kropp och i själ
styrka som njuter sig svag
famnad att söka skuggans farväl
smakar på doften av välbehag

Kärleken spirar sig mogen
ur suset från trädens grenar
i saven som stiger sig trogen
känner hon pulsen som skenar

Med en kyss av kärlekens vind
vilar hon njutningens natt
berikad av mossans mjuka kind
drömmer hon tankarnas skatt.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-15 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt rim och fin dikt - bravo..
2012-08-15

    ej medlem längre
Som en varm vind mot kinden...dina ord.
2012-08-15

  alvan
En härlig dikt med ett fin flyt och mening. Snyggt som alltid!
Tyckte mycket om denna.
2012-08-15

  ResenärGenomLivet VIP
Fint...tycker om...
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP