Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga

 

våga lita på mig

jag kommer åter

 

våga vänta

morgonen gryr

 

våga önska

ty tiden är kort




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-15 22:25



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Så vackra ord!
2012-08-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Orden ger hopp
i livets lopp!

2012-08-16

    ej medlem längre
Mjuka vackra ord.
2012-08-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...tycker mycket om dina ord.
2012-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP