Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presentasken

Inbäddad
omplåstrad

besvikelsen
passar i en liten ask
presentask
med fyrkantigt skurna bomullstussar
på över- och undersidan

där kan den vila sig
andas ut




Fri vers av Inez L
Läst 164 gånger
Publicerad 2013-03-07 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L