Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missunnsamheten

Samvetskvalen börjar
ogin kan man vara, sa silverräven
mussunnsam som en missväxt
obönhörligt som en sandstorm

Packetera missunnsamheten
en kvävande present
med presentpapper och snören
silverräven tar den i munnen
genom sandstormen




Fri vers av Inez L
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-16 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L