Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skakade jag av mig


Så skakade jag av mig
allt och
vände min kind
tillbaka till mig och
solen la sin värme runt
min förbrukade
lekamen




Fri vers av Yarissa
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-16 16:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina och tänkvärda rader
2012-08-18

    ej medlem längre
så fin...*
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa