Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar timmar


Det tar timmar att känna in något, dagar
om det handlar om något viktigt

det tar veckor att reparera något, månader
om det handlar om att vara öppen

det tar år att leva, ibland decennier
om det handlar om att börja om.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-16 22:02



Bookmark and Share


    eva m h
Det tar tid
2012-08-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
viktig livskännedom kring tidens essentialitet, eftertankens kynning
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP