Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva med


Du är så svag, min älskade
och du gör dig svår
att leva med
Du är så älskad, sötkorv
genom dina insikter som strömmar in
i mitt hjärta.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-16 22:43



Bookmark and Share


  Engel
Just så vill jag bli älskad.
2012-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP