Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt är ingenting, eller?

Jag är ingenting utan dig
och jag har varit ingenting alldeles för länge nu







Tom, tom, tom
Det är tomt här
Finns ingen som håller koll på vart mina lockar är
Eller vart mina kängor springer


De sprang iväg





Tomt, tomt, tomt
Det finns ingen kvar här








För jag är ingenting
När du inte är med







Hur kan tomhet göra så ont i bröstet när det bara är tomt
Något som inte finns
Kan det kännas?




Fri vers av Linn G
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-17 00:09



Bookmark and Share


  Brachmin
jag tänker att ingenting är ingenting, tomhet däremot markerar en kontur, en ram, av att det är tomt där inne. någonting som kan fyllas upp. kanske. fint i alla fall.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G