Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord.

 

 

jag älskar ord

hur de klingar ikapp med varandra

i ord finns mening 

 

känslan när man har smakat på och pusslat med dem länge,

när de äntligen faller på plats, slår ingen annan

känslan när du har vunnit en verbal tävling och dina ord

formar precis det du vill ha sagt, slår ingen annan

ord är makt - makt är ord

om du använder dem rätt

 

dina ord besitter kraften att förändra

missbruka dem inte, kasta inte iväg dem i onödan

nej - pussla pussla pussla pussla

tills du finner din mening

låt sedan tungan göra sitt




Fri vers av Linn G
Läst 327 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-24 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G