Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vaken morgon!

En vaken morgon
allt är så klart

Magisk skimrande
i strofer av själens glans

Jag flyr med vinden
och tystnaden en stund


Ord som en gång var
kommer tillbaka tillslut

Min själ, mina ögon
så vackert allt är




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-17 14:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Visst det gäller bara att se det.. det vackra det finns alltid där...
2012-09-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
bara hoppas
att den alltid
gör sin debut!
2012-08-23

  mare VIP
Mycket vacker !
2012-08-23

  NågonAnnans
Tycker om!*
2012-08-18

  anits VIP
Dina rader så vackra, sänder
harmoni till mig som läser
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin