Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden finns i sin helhet i min utställning under fliken Surrealism


Omtumlad och naken





Omtumlad

pladask

där låg sagan

i en ask

drömmen full av ord

som strömmat över

alla breddar

över himmel

över jord

över hjärtans djup

och längtan

som en bred och mäktig flod


Omtumlad

men vaken

avklädd drömmars skimmer

kvar finns verkligheten

obeveklig

naken




Fri vers av Siggesdotter
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-17 16:00



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Underbart avklädande text, som ger hopp. Tack!
2015-07-10

  Grubbelmia
Underbart avklädande text, som ger hopp. Tack!
2015-07-10

  M M Mannheim VIP
Har läst två av dina dikter och förstår att jag efter ett helt liv av diktskrivande aldrig kan nå de höjder du har gjort med dessa två dikter!
2012-08-22

  Nils Teodor VIP
Vackra ord till vacker bild
2012-08-17

  kerstin skriver VIP
en stark dikt. jag tycker särskilt om slutet.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter