Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enda önskan

en dag

en
morgon
till

midnatt utan

medicinska
komplikationer

det är allt

jag önskar




Fri vers (Fri form) av aspiration
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-17 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aspiration
aspiration