Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


En skön stund

 

det är så tyst och stilla

jag njuter med en kopp kaffe

på min altan

 

lyssnar till trafikens brus

den känns långt borta

men ändå nära

 

en stor vacker humla

gör mig sällskap

där den flyger från blomma

till blomma tar för sig av den

nektar den kan få

 

blommorna runt omkring

gömmer mig där jag sitter

ser på det som händer

runt mig

 

vädret är underbart

sol, blå himmel där några

små vita molntussar vandrar

fram och tillbaka

 

det är en underbar dag

det känns som det är

sommaren som äntligen

har kommit

 

 

anits 17 augusti 2012




Fri vers av anits VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-17 23:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2012-08-23

  Ljusletaren
Vacker bild och en vacker iakttagelse av den fina humlans arbete/ kram
2012-08-20

    maija tuori

Skön meditation
2012-08-19

  Maria T
Vilken skön sund bland alla
blommor och med en
kopp kaffe
2012-08-19

  Eva Helene VIP
Ljuva sommardag - fint!
2012-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter så skönt och avkopplande...
2012-08-18

  ULJO
Vilken underbar bild du målar upp.
2012-08-18

  Bibbi VIP
Där hade jag velat sitta med Dig.
Synd att vi bor så långt ifrån varandra.
2012-08-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP