Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma andetag



Så nära ville jag vara
dina tankars behag

att våra hjärtan slog
i samma andetag.





Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-08-18 00:00



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Vackert diktat....
2012-08-21

  Linda CH VIP
Vackra ord om samhörighet.
2012-08-21

    ej medlem längre
magisk liten dikt ... eller STOR poesi kanske jag ska säga
= kärlek
2012-08-21

  Änglaögon
Många känslor i få ord, fint!
2012-08-18

    ej medlem längre
Den var fin, kort men med mycket känsla - bravo..
2012-08-18

  ULJO
Kortfattad skönhet
2012-08-18

  Harriette
...vackert....
2012-08-18

  alvan
Underbart i få ord... tycker om!
2012-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP