Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåbär

 

hur kan jag hitta dig

var kan jag krama dig

var kan jag lämna min längtan

vem kan visa mig stigen

vem ska besvara min fråga

att jag  inte växte hos dig

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-19 00:00



Bookmark and Share


  ULJO
Sköna tankar som blev till poesi
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP