Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
plocka bär som en galning...


tokerier

 

det är nästan så att jag måste prata lite sidenschwansiska nu

det är mitt eget språk och det är humorsvenskardia


det tar man till när hjärtat brister

och minnet sviker  eller annars bara

när man behöver..

för livet är så oerhört mycket lättare på sidenschwansiska

och man behöver inte ens sopa för att hitta ässet...

 

 

häromdan så kollade jag dammsugare med en kompis

vilken skulle vara den bästa ...

den som kostar 160,- eller den som kostar 1600,-

..men jag tror jag ska sopa ändå,,,det går så tyst och fint...gratis

 

hur är det annars då,,, juu det är bara bra,,,

nu har jag plockat 60 liter bär..  så det är så !

 

juu och så söker jag ett nytt arbete...spännande kan det bli..

bärplockerska kanske...

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 00:39



Bookmark and Share


    maija tuori

Joo :) Kyllä :)
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP