Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart går jag nu

Insidan av min själ
blottläggs

såren kommer upp i ljuset
mitt inre skriker

tårar flödar av sorg
och uppgivenhet

jag ligger till kropp och hjärta
sönderslagen på gatan

ilska och hat
exploderar

allt
ALLT..som hänt sedan jag var två år

alla övergrepp
på alla plan

jag orkar inte
klarar inte

vara där för alla som
behöver min hjälp

min kropp var nära att dö
själen lämnad en kort stund

ängla beskydd hade jag och min valp
men känner bara tomhet
där det borde vara tacksamhet och
glädje.




Prosa av Desire'e
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-19 16:45



Bookmark and Share


  Water VIP
Väldigt "naket" skrivet
2012-08-27

  Päronsplitt
En text som gör ont att läsa och som söker efter rätta vägen nu eller vägen ut ur. Den visar på att det förflutna kan ha stor påverkan på oss långt senare, att historien inte bara plågade oss när det inträffade utan långt senare nu och här. Hoppas tomheten transformeras till tacksamhet och glädje. En stark och läsvärd text från den smärtsamma delen av livsresan.
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e