Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett näckrosblads hemvist

Dagen gryr
mörkret lättar

mina tankar går till dig
uppgivenhet,hopplöshet

jag orkar inte längre tro
hoppas

jag vet
du vill vara hos mig

men

fast jag ¨vet¨
det är du och jag

så känns det mer och mer
som en fantasi, en hägring

jag släpper taget

lägger mig flyande
som på havets rogivande vattenyta.




Prosa av Desire'e
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-19 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e