Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Fulländat Misslyckande

Mejslad ur smuts, sorg och svärta.
Ett element av misslyckad natur,
Som ingen är ämnad att märka.

Grattis min älskade, du är ett fulländat misslyckande.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Kaleidystopi
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-08-19 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaleidystopi
Kaleidystopi