Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna stund är själva


livet

 

sitter där

ensam

stirrar ut i mörkret

tänker samma tankar som så många andra

det är ju så för alla

likadant

i olika tider

 

 

har så fullt upp med alla händelser

nya intryck

så man inte hinner smälta

hinner inte känna efter

och då tror man sig vara lycklig...

 

 

när kan man kombinera dessa två

bli road av sig själv

se stundens styrka

våga möta sig själv

leva...

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-19 22:48



Bookmark and Share


  arja savela
ycket bra ton i texten!
2012-08-26

  Chawa VIP
Härlig dikt!
2012-08-26

  Mr. Mallory
Den här var fantastisk!
2012-08-25

  bittemi VIP
Igenkänner dina tankar som du uttrycker så fint här!
2012-08-20

    ej medlem längre
Stor klokhet i skön poesi.
2012-08-19

    maija tuori

meditaatiota parhaimmillaan...



2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP