Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men inte stark


Jag såg min reflektion i spegeln
i ögonvrån såg jag henne le
hon log ett stillsamt leende
med sorg i ögonen

Jag såg henne i mitt ansikte
hon var inte helt nöjd
jag försökte förklara men
förgäves

Hon hade dömt mig
hon har gett upp hoppet
hon kommer inte hjälpa mig vidare
jag har förlorat




Fri vers av Gigi
Läst 640 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-08-20 08:53



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket vacker i ord av skörhet om ett förlorande av sig själv .
2018-07-25

  Gisela Nordell
tankar som känns igen, om att möta sig själv men ändå inte stå på sin egen sida.väl formulerat.
2016-01-12

  aol
starka känsor så vemodsfrämligt,
2013-07-19

  ResenärGenomLivet VIP
Bra skriven dikt, men vemodig på något sätt...
2012-08-20

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Främlingsskapet i sin spegelbild är en allmänmänsklig företeelse. Jag gillar den dikten.
2012-08-20

    ej medlem längre
Osminkade ord om starka känslor....
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi