Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakfullt

Förnimmer kyss
av evig kärlek
och salig lust




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 545 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-20 17:25



Bookmark and Share


    Lindizz
Med få ord förmedlar du känslan av djup kärlek, bra skrivet!
2012-08-23

  ULJO
Härlig tanke
2012-08-22

  sulimaa
Finurlig rubrik ...sådana kyssar vill man aldrig glömma! Kramen
2012-08-20

  aol
underbart skriftat vännen, roligt att se dej igen, önskar dej allt gott,
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi